Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort ben je aan het juiste adres!

Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort is uw makelaar in Amersfoort,  aangesloten bij de NVM en lokaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich aan de Waterdreef in de wijk Nieuwland, een jonge wijk gelegen in Amersfoort. Reinerie Garantiemakelaars is in Amersfoort reeds 10 jaar een gevestigde naam en in de provincie Utrecht al ruim 25 jaar een begrip! Een vertrouwd adres dus voor de verkoop van uw woning in Amersfoort en regio.

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort helpen wij u graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

53 verkochte woningen in 2018
24 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 74 dagen
2% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 0%

Ons team

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning in de regio Amersfoort te verkopen en ben je benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Amersfoort lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken