Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort ben je aan het juiste adres!

Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort is uw makelaar in Amersfoort,  aangesloten bij de NVM en lokaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw woonplaats. Ons kantoor is bevindt zich al bijna 20 jaar op Het Rond, het winkelcentrum van Houten van waaruit wij al vele tevreden klanten hebben geholpen bij de verkoop van hun woning of hebben begeleid bij de aankoop van hun leven. 

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort helpen wij u graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

135 verkochte woningen vanaf januari 2017 tot september 2017
95 dagen gemiddelde looptijd landelijke gemiddelde: 167 dagen
-1% onderhandelingsmarge landelijke gemiddelde: -3%

Ons team

Bij Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Amersfoort lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken