Huis verkopen in Amersfoort

Ga je een huis verkopen in Amersfoort? Reinerie Garantiemakelaars helpt je bij alle stappen van het verkoopproces. Zo wordt alles je uit handen genomen en heb je geen stress. Natuurlijk word je wel bij het proces betrokken en overal van op de hoogte gehouden. Wij bieden ondersteuning bij vooronderzoek, verkoop en presentatie, onderhandeling en afronding.

Vaststellen van de vraagprijs als je je huis gaat verkopen in Amersfoort

Als je een huis gaat verkopen in Amersfoort is het ten eerste belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Daarvoor is een verkoopmakelaar heel nutttig. Daarbij spelen meerdere factoren een rol. Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Verder zijn wij als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Amersfoort. Op basis daarvan kan een redelijke prijs worden vastgesteld.

Neem contact met mij op Meer informatie

 

Presentatie: cruciaal om je huis te verkopen in Amersfoort

Natuurlijk kunnen we je als je je huis gaat verkopen in Amersfoort ook helpen om een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Wij zorgen daarvoor met een professioneel presentatiepakket. Dat betekent nette foto’s en een goede tekst. Zo valt jouw advertentie in positieve zin op.

Bezichtigingsafspraken en een optimale indruk maken

Het kan veel werk zijn om contact te onderhouden met alle geïnteresseerden. Dit nemen we u graag uit handen. Wij maken bezichtigingsafspraken met de serieuze geïnteresseerden. Met onze jarenlange ervaring in het verkopen van huizen in Amersfoort weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden.

De kunst van het onderhandelen

Natuurlijk heeft de koper belang bij een zo laag mogelijke prijs. Vaak wordt ook aan die zijde een aankoopmakelaar ingezet die alle trucs uit de kast haalt bij het onderhandelen. Als Garantiemakelaar weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij de onderhandelingen om je huis te verkopen in Amersfoort. Wij regelen een goede prijs voor je en zorgen dat alles netjes verloopt. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken.

De laatste stappen om je huis te verkopen in Amersfoort

Wij trekken vervolgens onze handen niet van het proces af zodra het contract is getekend. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent en alles geregeld is. Dat betekent dat we je ook helpen bij de laatste stappen om je huis te verkopen in Amersfoort. We zorgen dus voor een nette oplevering en overdracht. Uiteindelijk is alles netjes juridisch afgehandeld en hoef je je nergens meer zorgen over te maken.