Nieuws

Sluipmoordenaar: koolmonoxide

Niet goed onderhouden kachels en geisers of verkeerd aangesloten CV-installaties, vooral in combinatie met slechte ventilatie, kunnen zomaar een sluipmoordenaar in eigen huis worden. In een landelijke campagne worden de gevaren zichtbaar.

Geef je huis een voorjaars opknapbeurt

Hoewel we pas half februari zijn, lijkt het er toch een klein beetje op dat de lente zich al een beetje laat zien. De vogels fluiten vroeg, de krokussen komen tevoorschijn en de temperatuur stijgt naar twee getallen. Een perfect moment om je woning van binnen en buiten een frisse opknapbeurt te geven. Waar kan je aan denken? Of je nu van plan bent dit voorjaar je huis te gaan verkopen of je wil gewoon alles even weer fris en schoon, nu is het moment om het aan te pakken.

Goedkoper in de lak?

De afgelopen weken vol regen, vorst en zelfs sneeuw zijn een aanslag geweest voor de buitenkant van het huis. Vooral houtwerk heeft het flink voor de kiezen gehad, al helemaal als het al voor schilderwerk in aanmerking kwam. De winterschilder helpt.
Verkoper van Schulk 9
10

Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort geeft goede service en staan altijd voor je klaar. Wij hebben voor de 2e keer ons huis verkocht via Reinerie en allebeide keren is dit zeer prettig verlopen.

J.  Cozijnsen de Jager
8

Goede presentatie en altijd bereikbaar

Rob
8

Gedreven makelaar zonder 9-5 mentaliteit! Helder verhaal, directe terugkoppeling na bezichtiging! Prettig in omgang! Een aanrader!

Lees meer
Terug
Recent bekeken